Diner

De Majesteit
Op zoek naar… Een bijzondere raderstoomboot in Rotterdam? Een historische raderstoomboot in Rotterdam? Eén van de grootste, mooiste en bekendste raderstoomboten van Nederland? Dat is De Majesteit deze historische Raderstoomboot die wordt aangedreven door een antieke en orginele stoommachine. De Majesteit biedt een unieke mix van enerzijds culinair genieten en ontspannen varen met anderzijds de opwinding van het enerverende entertainmentprogramma. Raderstoomboot De Majesteit biedt diverse flexibele mogelijkheden.

majesteit

Boom Chicago’s shows
Boom Chicago’s shows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een comedyshow gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek. Boom Chicago speelt dagelijks in het Leidseplein theater in hartje Amsterdam. In de zaal zit je aan lange tafels en kun je voor de voorstelling genieten van heerlijke Amerikaanse lekkernijen die door Chefkok Dave Cahill alleen met de verste ingrediënten worden bereid. Verder is er een prachtige bar/lounge en een zomerterras, voor lekkere cocktails en drankjes voor en na de show.

chicago

DreamsLive
Geniet van een bijzonder 3-, of 4-gangendiner in Studio 21 te Hilversum en de prachtige show DreamsLive (met o.a. Holland Show Ballet, Ron Link en Rev’n Ros) die u meevoert met grootse dromen van historische personen, geweldige sporters en indrukwekkende landen. Van John F. Kennedy naar Rinus Michels, van Nederland naar Afrika en van het swingende Motown naar een prachtige ode aan Michael Jackson. DreamsLive overtreft al uw verwachtingen!

dreams

Boottocht
Met collega's na het werk nababbelen in een ongedwongen sfeer en lekker uitwaaien in de Biesbosch. In een drie uur durende boottocht met een schip exclusief voor uw gezelschap vertrekken we vanaf Drimmelen en varen dwars door Nationaal Park de Biesbosch. Tijdens de tocht serveren de koks een heerlijk koud-warm buffet of barbecue.

zilvermeeuw