Stedentrip

Brugge
Voor het maken van een stedentrip is Brugge al vele jaren een populaire bestemming en dat is niet voor niets! Voor vele bezoekers is Brugge "die Scone", één van de mooiste steden van Europa. Dat komt mogelijk omdat het door de vele historische kerken, godshuizen en patriciërshuizen eigenlijk één groot openluchtmuseum is. Bovendien kunnen al die monumenten niet alleen wandelend worden bekeken, maar ook vanuit de rondvaartboten die over de reien varen. Brugge is niet alleen een openluchtmuseum, ook in de diverse musea kunt u de geschiedenis van deze oude handelsstad leren kennen.
brugge

Düsseldorf
Carnavalsfeesten en kerstmarkten zijn het handelsmerk van de stad. Maar wie even verder kijkt ontdekt het echte Düsseldorf: naast goed onderhouden herenhuizen, vindt u hier vooral ook futuristische architectuur en romantische straatjes in de oude binnenstad, leuke terrasjes en vooral veel mooie winkels!

dusseldorf
Antwerpen
Zo dicht bij Nederland en toch echt een Vlaamse stad. Geen wonder dat vele mensen graag een weekendje Antwerpen doen. Vaak om te stappen, maar deze stad biedt zo veel meer : prachtige architectuur, interessante musea en gezellige markten. En heeft u al eens door een riool gelopen? In Antwerpen kan het! Cultuur, geschiedenis, een bruisend nachtleven en winkels van wereldklasse.
antwerpen