Passief

Ranking the Company
Hoe goed ken jij je collega's en hoe goed kennen je collega's jou! Ontdek het allemaal tijdens het humoristische Ranking the Company. Ranking the Company is een spelshow waarin collega's elkaar beoordelen. Twee weken voor het uitje krijgen alle deelnemers een korte vragenlijst toegestuurd. Aan hen de taak om te bepalen bij welke collega's een bepaalde actie het meest van toepassing is. Ga de uitdaging aan en wordt door onze eigen Paul de Leeuw geconfronteerd met de waarheid!
Denk jij je collega's goed in te kunnen schatten? Of wil je graag weten wat je collega's over jou denken? Vind het uit tijdens het gezellige maar confronterende Ranking the Company, een avond vol onthullingen en verassingen!

 

rankingthecompany

Mini Classic Tour
De geur van benzine, het stugge sturen en de ronkende motor: terug naar vroeger in een Mini Cooper! Iedereen kent de karakteristieke Mini wel, maar hebt u zelf wel eens achter het stuur plaatsgenomen? Kies voor een origineel bedrijfsuitje en rijd in deze Mini een prachtige Mini Classic Tour over de Veluwe! Aan het begin van de dag krijgt u een briefing en wordt het roadbook uitgedeeld. Aan de hand van dit roadbook zoekt u samen met uw collega’s de route uit. Trek onderweg? Elke Mini heeft achterin een gevulde ‘Minibar’, zodat u op elk moment even bij kunt tanken. Uiteraard is de rally extra leuk met een wedstrijdelement. Onderweg opdrachten volbrengen en strijden tegen uw collega’s maakt de rit in een Mini extra uitdagend!

 

mini

Zeilen
Even lekker tot elkaar komen met het hele bedrijf of met de afdeling in een totaal andere sfeer. Zeilen is daar het juiste instrument voor. Samen aan de slag of lekker relaxen aan het dek. Maatwerk-Event verzorgt de volledige organisatie van uw personeelsuitje van vervoer tot BBQ. Als het aan ons ligt ontbreekt het uw gasten aan niets.

 

zeilen